Nieuws

Deelnemers gezocht: Wim Hazelaar trofee 2018

Op 7 en 8 november van dit jaar wordt de derde competitie om de Wim Hazelaar trofee georganiseerd tijdens de IFTF beurs in Vijfhuizen. De organisatie is op zoek naar geschikte kandidaten om van deze competitie weer een inspirerend evenement te maken. Durf jij het aan?

Lees meer ...

Voorbereidingen World of Flowers 2018 gestart

Over 6 maanden is het zover, dan opent de International Floriculture and Horticulture Trade Fair (IFTF) haar deuren weer in Vijfhuizen. Van 7 t/m 9 november is de Expo Haarlemmermeer weer het bruisende centrum voor de internationale sierteeltsector en komen bezoekers van over de hele wereld naar de IFTF om de laatste ontwikkelingen te zien en te beleven en nieuwe inspiratie en contacten op te doen.
Lees meer ...

Inspiration Zone op de IFTF 2018

Bloemisten, en andere bezoekers die afgelopen november de IFTF beurs hebben bezocht, hebben bij de World of Flowers een aantal uitgewerkte stijlen kunnen bekijken. Stijlen van woonruimtes in combinatie met bloemen en planten. Dit onderdeel van World of Flowers had zoveel positieve aandacht dat het terugkeert als ‘Inspiration Zone’ in de World of Flowers 2018. Wederom is de World of Flowers te zien op de International Floriculture Trade Fair (IFTF, 7-9 November, Vijfhuizen, Nederland).
Lees meer ...